درود مهمان گرامی! ثبت نام

این یک اطلاعیه همگانی است!

آمار انجمن
برترين سپاس شده ها
صلحاء 4
مهناز 2
saba80 0
Ayda.kimi 0
سلاله 0
جديدترين کاربران
Ayda.kimi 6-26
fns4565 6-23
saber1350 6-11
amin_parsian78 5-27
noyasystem 5-15
بيشترين پاسخ ها
  حرف های خودما... 2528
  عکس روز 1083
  شعر 782
  ختم صلوات روز... 694
  اخبار 648
برترين ارسال کنندگان
asalkhatoon 18578
صلحاء 11629
مهناز 10955
آبجی مرجان 9249
اعظم بانو 4712
بيشترين بازديدها
  حرف های خودما... 290171
  عکس روز 200162
  بازي با كلمات... 187202
  اولين كلمه اي... 184791
  اخبار 112945
برترين اعتبارگيرنده ها
administrator 0
صلحاء 0
saba80 0
مهنا 0
سلاله 0
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  مشکل با موضوع رقص دخترم 5-2, 15:58 ناز بانو ناز بانو هر چه می خواه...
  پیشنهادات برای پر رونق شد... 12-7, 19:42 باران20 باران هر چه می خواه...
  خیرات اموات 12-7, 19:35 صلحاء باران هر چه می خواه...
  صیغه موقت 12-5, 19:00 باران باران هر چه می خواه...
  احكام كودك در هفته اول تو... 12-5, 18:23 صلحاء باران شیرخوارگی
  علت دعوای عروس و مادر شوه... 12-5, 18:09 صلحاء باران ایین همسرداری
  سیاست های زنانه 12-5, 17:58 صلحاء باران ایین همسرداری
  لباس عید 12-5, 15:26 yafa yafa بچه داری
  نرم افزار سایت ساز 11-9, 13:31 SaaRaa SaaRaa " ارائه نرم ا...
  حرف های خودمانی 10-25, 12:31 مهناز SaaRaa حرف های خودما...
  اوتمیل 10-10, 10:36 مهناز مهناز صبحانه و دسر


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ شکم پر در فر
#1
مرغ شکم پر در فر


[تصویر:  IMG_3802_1.jpg]


مواد لازم:
مرغ درسته: 1 دونه متوسط
پیاز: 3 تا بزرگ
نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو
مواد داخل شکم:
پیاز: 1 دونه کوچولو
مغزگردو: یه مشت !
آلو ، آلوچه، آلبالو، اخته: جمعا دو مشت !
سبزی معطر خرد شده (من چوچاق داشتم) : 1 قاشق
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
طرز پخت:
پیازها رو خرد کردم و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط کردم .. کمی از این پیاز رو داخل شکم مرغ ریختم
و خوب همه شکمش رو مالیدم ..بقیه رو هم به مرغ مالیدم و مرغ رو توی این پیاز شب تا صبح گذاشتم ( ظرف در دار توی یخچال)
صبح که شد قبل از رفتن سر کار زعفرون رو هم به این مواد اضافه کردم و همه جای مرغ رو بهش آغشته کردم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا ظهر که برگردم!

[تصویر:  IMG_3776.JPG]
بریم مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنیم... آۀو اخته ها ..... رو توی ظرف جادار ریختم و خیس دادم و چندبار شستمش تا شنی ته ظرف نمونه
[تصویر:  IMG_3785.JPG]
پیاز کوچولومون رو ریز خرد کردم و توی روغن خیلی کم، طلایی کردم و نمک و زرچوبه و نصف قاشق رب زدم...
گردوها رو کوبیدم تا کمی خرد بشه .. نه اینکه مثه مال فسنجون آسیاب بشه..می خواستم دندون گیر باشه..
به پیاز اضافه کردم و بقیه مواد رو هم ریختم و از چوچاق نازنینم یه قاشق توش ریختم و تفت دادم مواد رو..
[تصویر:  IMG_3786.JPG]
واااااای چه عطری بلند می کنه این سبزی...


[تصویر:  IMG_3788.JPG]
مرغ رو بیرون آوردم و پیاز ها رو خوب از داخل شکمش و روش جدا کردم..یه تیکه پیاز هم نمونه که بعد می شوزه و زشت میکنهمرغ رو...
متاسفانه پوست مرغم یکم پارگی داشت ولی خب مهم نیست...
[تصویر:  IMG_3787.JPG]
از مواد میانی با قاشق توی شکمش پر می کنیم تا جایی که یکی دو بند انگشت سرش خالی بمونه...
یعنی کیپ تا کیپ پر نکنین ارمواد شکمش رو که بیرون نزنه در حین پخت...
فر رو روی 200 درجه روشن کردم...یه نخ و سوزن تمیز بر میداریم و شروع می کنیم به دوختن شکم مرغ جوری که هیـــــــــــــــــــچ سوراخ سنبه ای باز نمونه!
من همون پوست پاره رو هم تمیز تونستم بدوزم ... دم انتهای نخ رو یکم بلندتر بذارین تا بعد راحت بتونین باز کنین

حالا رون ها و بال رو هم می بندیم تا وا نره ! .یه نخ بلند بر میداریم (من دو لا م یکنم نخ رو) دو تا رون مرغ رو از محل اتصال به پای مرغ (همون قوزک غضروفیش!!) به هم یه دور نخ می پیچیم
و بعد از پشت خانم مرغه رد م یکنیم و وسط رونها رو می بندیم و گره می زنیم !!(مرسی از هستی خانومی واسه گرفتن این دو تا عکس)

[تصویر:  IMG_3789.JPG]
بعد هم یه نخ دیگه بر میداریم و از قسمت زیر سینه رد م یکنیم و روی بالها میاریم و بازم همین وسط می بندیم و
گره می زنیم تا نتونه حین پروسه پخت، پشیمون شه و فرار کنه..اونم تو این بساط بی مرغی!! والا!

[تصویر:  IMG_3790.JPG]
کف سینی فر رو کمی روغن می مالیم و خانم مرغه رو می ذاریم توش و می ذاریم داخل فر
زمان نمی تونم بدم بهتون چون اندازه مرغ و درجه فرها متفاوته...وقتی دیدیم مرغ کمی رنگش برگشت و پوستش از اون خیسی در اومد
با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره همه جاش می مالیم...

[تصویر:  IMG_3794.JPG]
هر از گاهی این کار رو تکرار می کنیم...کره هم مرغ رو خوشمزه می کنه هم خوشرنگ و براق ... [تصویر:  IMG_3795.JPG]
یه سری هم درش آوردم و روس سینه ش دو تا برش با چاقو زدم تا کاملا مغزپخت بشه...


[تصویر:  IMG_3798.JPG]
حدود یک و نیم تا 2 ساعت طول کشید واسه من ... با یه چاقو یا چنگال می تونین از پختش مطمئن بشین .. گرچه ظاهرش مشخص می کنه .
موقعی که از فر درآوردیم نخی که شکمش رو دوختیم راحت می کشیم و در میاد...بقیه هم می بریم و سرو می کنیم
[تصویر:  IMG_3801_1.jpg]

هانی شف

پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان