مختصری از ویکی وی بی در طی چندین سال فعالیت
انجمن گفتگو بانوان مسلمان ایران مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد . آنچه که ویکی وی بی را نسبت به دیگر مراجع ویبولتین در ایران متفاوت میسازد کیفیت خدمات و پشتیبانی به صورت رایگان و با سرعت بالا می باشد.
آخرین محصولات فروشگاه انجمن
بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

تبلیغات متنی شما در این بخش
  • ویکی وی بی

    لذت تجربه متفاوت ترین مرجع ویبولتین در ایران

    مشاهده وب سایت
  • گروه طراحی پژوهشگران

    زیبا ترین و متفاوت ترین طراحی ها را با ما تجربه کنید

    مشاهده وب سایت
  • ویکی وی بی

    لذت تجربه متفاوت ترین مرجع ویبولتین در ایران

    مشاهده وب سایت
  • گروه طراحی پژوهشگران

    زیبا ترین و متفاوت ترین طراحی ها را با ما تجربه کنید

    مشاهده وب سایت
محل تبلیغات در ویکی وی بی ، تبلیغات هزینه نیست ، سرمایه است !
http://www.rtl-theme.com/author/websaz?aff=websaz
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. #1
    asalkhatoon آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-8-15
    نوشته ها
    18,394
    حالت من
    Ashegh

    مواد لازم و طرز تهیه پنیر پیتزا - موزرلا mozzarella

    پنیر همیشه گران*قیمت*ترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست پس اگر بشود این پنیر را در خانه آماده کرد در هزینه*ها تا حد زیادی صرفه*جویی خواهد شد. برای این کار لازم است شیر را در دمای ۶۳ درجه سانتی*گراد به مدت نیم ساعت یا در دمای ۷۲ درجه سانتی*گراد به مدت ۱۵ ثانیه حرارت دهید.

    دقت داشته باشید در هنگام حرارت دیدن، شیر نسوزد یا سر نرود. بعد از این مرحله نوبت سرد کردن شیر یا قرار دادن ظرف آن در آب سرد یا یخ است.

    در مرحله سوم کار، باید شیر را ترش کرد یعنی مایه پنیر را به آن اضافه کرد و هم زد. برای آماده شدن پنیر نیم تا یک ساعت زمان نیاز است. حالا پنیر سفتی به دست می*آید که باید کمی به آن جوهر لیمو اضافه کرد. تا اینجای کار هنوز پنیر پیتزا به دست نیامده پس لازم است مرحله چهارم را به پخت پنیر اختصاص دهید. برای این کار ماده جامد حاصل از ترش کردن پنیر را به قطعات کوچک برش داده و آن را حرارت دهید

    هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش می*آید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین می*برد و طعم آن را خراب می*کند.


    منبع:7dey



  2. #2
    آبجی مرجان آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-3-17
    محل سکونت
    خارجه
    نوشته ها
    9,174

    گفتم شاید بد نباشه این نکات را هم که در مورد کش اومدن پنیر خوندم اینجا اضافه کنم.

    نوشته اصلی توسط مرجان مامان وحید مشاهده پست اصلی
    آنطور که خوندم، دو تا عامل تو کش اومدن پنیر موثر هستند یکی درجه حرارت آب جوشی که پنیر را توش می اندازی (حدود 80-90 درجه) و یکی میزان اسیدی بودن پنیر (ph 5.2).

    برای اینکه محیط پنیر اسیدی بشه، میشه بهش اسید سیتریک زد (جوهر لیمو) ولی راه بهتر اینه که بعد از اینکه پنیر بسته شد و آب اش را گرفتی بگذاری حدود 24 تا 48 ساعت بمونه که برسه.
    برای اینکه ببینی که پنیر آماده مرحله کش اومدن هست یا نه، می تونی چند تکه کوچک ازش جدا کنی و تو آب جوش 90 درجه بندازی بعد با چنگال پنیر را بکشی و رو هم بندازی اگه کش اومد و به شکل رشته در اومد و روش براق شد برای مرحله بعد آماده است. اگه نه باز هم بهش زمان بدی تا برسه.

    این هم یک ویدیو از طرز تهیه پنیر موزارلا در کمتر از 40 دقیقه.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    وما توفيقي إلا بالله عليه توكلت وإليه أنيب



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •