نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مواد لازم و طرز تهیه پنیر پیتزا - موزرلا mozzarella

  1. #1
    صلحایار مدال ها:
    Posting Award
    asalkhatoon آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-8-15
    نوشته ها
    18,304
    امتیاز
    79,890
    سطح
    1
    Points: 79,890, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    سپاس ها
    4,254
    سپاس شده 10,045 در 5,069 پست
    حالت من
    Ashegh

    پیش فرض مواد لازم و طرز تهیه پنیر پیتزا - موزرلا mozzarella

    پنیر همیشه گران*قیمت*ترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست پس اگر بشود این پنیر را در خانه آماده کرد در هزینه*ها تا حد زیادی صرفه*جویی خواهد شد. برای این کار لازم است شیر را در دمای ۶۳ درجه سانتی*گراد به مدت نیم ساعت یا در دمای ۷۲ درجه سانتی*گراد به مدت ۱۵ ثانیه حرارت دهید.

    دقت داشته باشید در هنگام حرارت دیدن، شیر نسوزد یا سر نرود. بعد از این مرحله نوبت سرد کردن شیر یا قرار دادن ظرف آن در آب سرد یا یخ است.

    در مرحله سوم کار، باید شیر را ترش کرد یعنی مایه پنیر را به آن اضافه کرد و هم زد. برای آماده شدن پنیر نیم تا یک ساعت زمان نیاز است. حالا پنیر سفتی به دست می*آید که باید کمی به آن جوهر لیمو اضافه کرد. تا اینجای کار هنوز پنیر پیتزا به دست نیامده پس لازم است مرحله چهارم را به پخت پنیر اختصاص دهید. برای این کار ماده جامد حاصل از ترش کردن پنیر را به قطعات کوچک برش داده و آن را حرارت دهید

    هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش می*آید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین می*برد و طعم آن را خراب می*کند.


    منبع:7dey



  2. 3 کاربر از پست مفید asalkhatoon سپاس کرده اند .

    مهناز (04-07-2014),مريم يكتا (04-07-2014),خادمة المهدی (11-12-2013)

  3. #2
    صلحایار مدال ها:
    Discussion Ender
    آبجی مرجان آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-3-17
    محل سکونت
    خارجه
    نوشته ها
    8,862
    امتیاز
    55,553
    سطح
    1
    Points: 55,553, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    سپاس ها
    3,272
    سپاس شده 2,501 در 1,296 پست

    پیش فرض

    گفتم شاید بد نباشه این نکات را هم که در مورد کش اومدن پنیر خوندم اینجا اضافه کنم.

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان مامان وحید نمایش پست ها
    آنطور که خوندم، دو تا عامل تو کش اومدن پنیر موثر هستند یکی درجه حرارت آب جوشی که پنیر را توش می اندازی (حدود 80-90 درجه) و یکی میزان اسیدی بودن پنیر (ph 5.2).

    برای اینکه محیط پنیر اسیدی بشه، میشه بهش اسید سیتریک زد (جوهر لیمو) ولی راه بهتر اینه که بعد از اینکه پنیر بسته شد و آب اش را گرفتی بگذاری حدود 24 تا 48 ساعت بمونه که برسه.
    برای اینکه ببینی که پنیر آماده مرحله کش اومدن هست یا نه، می تونی چند تکه کوچک ازش جدا کنی و تو آب جوش 90 درجه بندازی بعد با چنگال پنیر را بکشی و رو هم بندازی اگه کش اومد و به شکل رشته در اومد و روش براق شد برای مرحله بعد آماده است. اگه نه باز هم بهش زمان بدی تا برسه.

    این هم یک ویدیو از طرز تهیه پنیر موزارلا در کمتر از 40 دقیقه.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    این خبر را برسانید به کنعانی ها
    بوی پیراهن
    خونین کسی می آید



  4. 3 کاربر از پست مفید آبجی مرجان سپاس کرده اند .

    asalkhatoon (05-07-2014),bahar20 (04-07-2014),مهناز (04-07-2014)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره صلحاء
انجمن گفتگوی بانوان مسلمان ایران صلحاء در سایت ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
هشدار!
انجمن صلحاء مختص به بانوان می باشد و عضویت آقایان در آن ممنوع می شود وکاربری متخلفان بدون هشدار قبلی پاک می شود.