نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18
موضوع: بره ناقلا
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۳:۲۲ #1اصلح
مدال ها:

- آخرین بازدید
- امروز [ ۱۳:۴۴]
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 879
- حالت من
-
سپاس شده 3,101 در 2,051 پست
بره ناقلا
[size=10pt][b]در این کاردستی ساده و جالب، طرز درست کردن گوسفند ناقلا از مواد ساده و دور ریختنی یاد داده می شود.
مواد لازم برای این کاردستی عبارتند از : روزنامه باطله، چسب کاغذی ، پنبه ، چسب مایع ، نی نوشابه ، مقوا ( می توانید از مقوا های دور ریختنی هم استفاده نمایید و آن را با ماژیک به رنگ سیاه در آورید).
نخست روزنامه را مچاله نمایید و قدری فشار دهید تا محکم شود. بعد دورش را با چسب کاغذی مثل عکس زیر کاملا بپوشانید.
این قسمت، بدن گوسفند خواهد شد. در مرحله بعد مانند شکل بایستی سوراخهایی درون بدون گوسفند ایجاد نمایید تا پاهایش را درون آن قرار دهید.
بعد نی های سیاه رنگی را که بریده اید ، مانند تصویر زیر درون این سوراخها قرار دهید تا پاهای گوسفند ناقلا درست شود.
توجه نمایید که پاها را از نظر قد و طول طوری تنظیم نمایید که گوسفند به خوبی بایستد و مثلا یکی از پاهایش کوتاه و دیگری بلند نباشد.
در صورتیکه نی مشکی نداشتید می تواند یک تکه مقوای سیاه را لوله نمایید و به عنوان پای گوسفند استفاده نمایید.
حال بایستی تعداد زیادی گلوله پنبه ای درست نمایید. بعد به تن گوسفند چسب بزنید و گلوله های پنبه ای را مانند عکس زیر بچسبانید. دقت نمایید هیچ قسمت از پوست گوسفند بدون پشم نماند.
حال نوبت به صورت گوسفند و گوشهایش می رسد.
طرز درست کردن این مرحله از کاردستی در شکل زیر آمده است.
برای اینکار، روی مقوا یک بیضی برای صورت ، دو شکل برگ برای گوشها و دو دایره بزرگ سفید و دو دایره کوچک سیاه برای چشمها کشیده و ببرید.
و در آخرین مرحله از این کاردستی جالب، قطعات صورت و گوشها را روی تن گوسفند بچسبانید.
گوسفند ناقلای شما آماده است!
منبع: سایت looledo.com
ترجمه : سایت کودک سیتی ( ایران کیدزون سابق)
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۳:۵۷ #2مصلح

- آخرین بازدید
- دیروز [ ۲۲:۵۶]
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 131
- حالت من
-
سپاس شده 205 در 89 پست
پاسخ : بره ناقلا
خیلی قشنگه دستت درد نکنه 03 03 01 01
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۴:۰۵ #3اصلح
مدال ها:

- آخرین بازدید
- امروز [ ۱۱:۵۲]
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 1,273
سپاس شده 551 در 366 پست
03 03
دنیا دار آزمایش است نه محل آسایش
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۴:۱۳ #4
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۴:۲۳ #5اصلح
مدال ها:

- آخرین بازدید
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 879
- حالت من
-
0b
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۴:۳۹ #6مصلح

- آخرین بازدید
- ۱۴-۰۴-۱۳۹۱ [ ۰۹:۳۴]
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 0
سپاس شده 42 در 23 پست
01 01 03 03

-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۴:۴۱ #7اصلح
مدال ها:

- آخرین بازدید
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 879
- حالت من
-
0b
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۵:۳۲ #8مصلح

- آخرین بازدید
- ۱۷-۱۱-۱۳۹۱ [ ۰۸:۴۲]
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 0
- حالت من
-
سپاس شده 5 در 5 پست
خیلی قشنگ شده دستت درد نکنه 03
به نظرم اگه از پنبه های رنگی هم استفاده کنیم قشنگ میشه تنوع رنگ برای بچه ها خیلی جالبه .
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۵:۳۸ #9مصلح

- آخرین بازدید
- دیروز [ ۲۲:۵۶]
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 131
- حالت من
-
سپاس شده 205 در 89 پست
من چون عاشق بره ناقلا هستم زودی دست به کار شدم این هم از بره ناقلای من
قصد دارم چند تا از اینا درست کنم و توی ویترین محمد حسن بزارم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
۱۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۵:۴۲ #10مصلح

- آخرین بازدید
- ۱۷-۱۱-۱۳۹۱ [ ۰۸:۴۲]
- سطح
- 1
- سپاس ها
- 0
- حالت من
-
سپاس شده 5 در 5 پست
چقدر ناز شده بابا هنرمند 03 03 03 01 01 01 03 03 03
آفرین به این مامان نمونه
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)