نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. #1
    مصلح

    آخرین بازدید
    ۲۵-۰۴-۱۳۹۳ [ ۱۸:۳۶]
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-۱-۲۴
    محل سکونت
    تهران
    سن
    31
    نوشته ها
    2,041
    امتیاز
    20,440
    سطح
    1
    Points: 20,440, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    146
    سپاس شده 255 در 114 پست
    حالت من
    Ashegh

    پیش فرض نان تابه ای - بدون نیاز به فر



    مواد لازم :
    مایه خمیر = یک قاشق سوپخوری
    عسل = یک قاشق سوپخوری
    آرد سفید = 3 فنجان
    آرد معمولی=5/1 فنجان
    نمک= دو قاشق سوپخوری
    آب=دو فنجان
    روغن زیتون=دو قاشق سوپخوری
    آب گرم =نصف فنجان
    طرز تهیه :
    آب گرم را به همراه مایه خمیر و عسل در ظرفی ریخته و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار دهید .
    آرد سفید را الک کنید و به آن نمک بزنید . سپس مخلوط مایه خمیر آماده شده را به همراه دو فنجان آب، به آن بیفزایید. مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یک دستی به دست آید .
    خمیر را بر روی یک سطح آرد زده ، به مدت 10 دقیقه ورز دهید . سپس خمیر را در ظرفی که با روغن چرب شده بریزید و روی آن را بپوشانید و در مکان گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید تا پف کند و حجمش دو برابر شود. مجددا خمیر را روی یک سطح آرد زده بگذارید و ورز دهید .
    سپس خمیرها را به 12 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دایره ای به قطر 16 سانتیمتر در آورید . با کمی روغن زیتون سطح تابه را که قبلا گرم کرده اید ، چرب کنید و این خمیرهای دایره ای شکل را به مدت 4 دقیقه (هر طرف نان را 2 دقیقه ) در تابه سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود . بعد از خارج کردن هر قرص نان از تابه ، تابه را مجددا چرب کنید.
    نای پیتای شما برای سرو آماده است .


  2. کاربر روبرو از پست مفید hoda سپاس کرده است .

    bahar20 (۱۸-۰۴-۱۳۹۳)

  3. #2
    صلحایار
    مدال ها:
    Discussion Ender

    آخرین بازدید
    دیروز [ ۲۳:۳۴]
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-۱۲-۲۶
    محل سکونت
    خارجه
    نوشته ها
    8,746
    امتیاز
    52,294
    سطح
    1
    Points: 52,294, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    سپاس ها
    3,183
    سپاس شده 2,394 در 1,237 پست

    پیش فرض پاسخ : نان پیتا

    تا حالا درستش کردی؟
    این نان هم مثل پیتا پف میکنه و تو خالی میشه؟؟؟ ^
    رنگش قهوه ای مثل پیراشکی میشه ؟

    وَالَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ

    آنها (مومنان) از هر گونه لغو و بيهودگى (هر فکر، گفتار و عملى كه فايده قابل ملاحظه اى نداشته باشد) رويگردانند
    در تمام حركات و خطوط زندگى هدفى را دنبال مى كند، هدفى مفيد و سازنده


  4. #3
    مصلح

    آخرین بازدید
    ۲۵-۰۴-۱۳۹۳ [ ۱۸:۳۶]
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-۱-۲۴
    محل سکونت
    تهران
    سن
    31
    نوشته ها
    2,041
    امتیاز
    20,440
    سطح
    1
    Points: 20,440, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    146
    سپاس شده 255 در 114 پست
    حالت من
    Ashegh

    پیش فرض پاسخ : نان پیتا

    نه عزیزم هنوز درست نکردم راستش نمی دونم چه طور میشه 0bولی چون دستورشو داشتم گفتم بزارم شاید به درد بخوره
    ولی فکر کنم چون سرخ میشه قاعدتا باید رنگش طلایی بشه ;./.


  5. #4
    صلحایار
    مدال ها:
    Discussion Ender

    آخرین بازدید
    دیروز [ ۲۳:۳۴]
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-۱۲-۲۶
    محل سکونت
    خارجه
    نوشته ها
    8,746
    امتیاز
    52,294
    سطح
    1
    Points: 52,294, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    سپاس ها
    3,183
    سپاس شده 2,394 در 1,237 پست

    پیش فرض پاسخ : نان پیتا

    دستت درد نکنه گلم. >< فکر کنم بهتر باشه تو یک مبحث مجزا بگذاریمش. چون با آن نان پیتا سنتی کمی متفاوته.
    وَالَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ

    آنها (مومنان) از هر گونه لغو و بيهودگى (هر فکر، گفتار و عملى كه فايده قابل ملاحظه اى نداشته باشد) رويگردانند
    در تمام حركات و خطوط زندگى هدفى را دنبال مى كند، هدفى مفيد و سازنده


 

 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •