مختصری از ویکی وی بی در طی چندین سال فعالیت
انجمن گفتگو بانوان مسلمان ایران مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد . آنچه که ویکی وی بی را نسبت به دیگر مراجع ویبولتین در ایران متفاوت میسازد کیفیت خدمات و پشتیبانی به صورت رایگان و با سرعت بالا می باشد.
آخرین محصولات فروشگاه انجمن
بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

تبلیغات متنی شما در این بخش
  • ویکی وی بی

    لذت تجربه متفاوت ترین مرجع ویبولتین در ایران

    مشاهده وب سایت
  • گروه طراحی پژوهشگران

    زیبا ترین و متفاوت ترین طراحی ها را با ما تجربه کنید

    مشاهده وب سایت
  • ویکی وی بی

    لذت تجربه متفاوت ترین مرجع ویبولتین در ایران

    مشاهده وب سایت
  • گروه طراحی پژوهشگران

    زیبا ترین و متفاوت ترین طراحی ها را با ما تجربه کنید

    مشاهده وب سایت
محل تبلیغات در ویکی وی بی ، تبلیغات هزینه نیست ، سرمایه است !
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. #1
    hoda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-4-13
    محل سکونت
    تهران
    سن
    32
    نوشته ها
    2,028
    حالت من
    Ashegh

    نان تابه ای - بدون نیاز به فر



    مواد لازم :
    مایه خمیر = یک قاشق سوپخوری
    عسل = یک قاشق سوپخوری
    آرد سفید = 3 فنجان
    آرد معمولی=5/1 فنجان
    نمک= دو قاشق سوپخوری
    آب=دو فنجان
    روغن زیتون=دو قاشق سوپخوری
    آب گرم =نصف فنجان
    طرز تهیه :
    آب گرم را به همراه مایه خمیر و عسل در ظرفی ریخته و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار دهید .
    آرد سفید را الک کنید و به آن نمک بزنید . سپس مخلوط مایه خمیر آماده شده را به همراه دو فنجان آب، به آن بیفزایید. مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یک دستی به دست آید .
    خمیر را بر روی یک سطح آرد زده ، به مدت 10 دقیقه ورز دهید . سپس خمیر را در ظرفی که با روغن چرب شده بریزید و روی آن را بپوشانید و در مکان گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید تا پف کند و حجمش دو برابر شود. مجددا خمیر را روی یک سطح آرد زده بگذارید و ورز دهید .
    سپس خمیرها را به 12 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دایره ای به قطر 16 سانتیمتر در آورید . با کمی روغن زیتون سطح تابه را که قبلا گرم کرده اید ، چرب کنید و این خمیرهای دایره ای شکل را به مدت 4 دقیقه (هر طرف نان را 2 دقیقه ) در تابه سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود . بعد از خارج کردن هر قرص نان از تابه ، تابه را مجددا چرب کنید.
    نای پیتای شما برای سرو آماده است .


  2. #2
    آبجی مرجان آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-3-17
    محل سکونت
    خارجه
    نوشته ها
    9,146

    پاسخ : نان پیتا

    تا حالا درستش کردی؟
    این نان هم مثل پیتا پف میکنه و تو خالی میشه؟؟؟ ^
    رنگش قهوه ای مثل پیراشکی میشه ؟

    وما توفيقي إلا بالله عليه توكلت وإليه أنيب



  3. #3
    hoda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-4-13
    محل سکونت
    تهران
    سن
    32
    نوشته ها
    2,028
    حالت من
    Ashegh

    پاسخ : نان پیتا

    نه عزیزم هنوز درست نکردم راستش نمی دونم چه طور میشه 0bولی چون دستورشو داشتم گفتم بزارم شاید به درد بخوره
    ولی فکر کنم چون سرخ میشه قاعدتا باید رنگش طلایی بشه ;./.


  4. #4
    آبجی مرجان آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-3-17
    محل سکونت
    خارجه
    نوشته ها
    9,146

    پاسخ : نان پیتا

    دستت درد نکنه گلم. >< فکر کنم بهتر باشه تو یک مبحث مجزا بگذاریمش. چون با آن نان پیتا سنتی کمی متفاوته.
    وما توفيقي إلا بالله عليه توكلت وإليه أنيب



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •