مختصری از ویکی وی بی در طی چندین سال فعالیت
انجمن گفتگو بانوان مسلمان ایران مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد . آنچه که ویکی وی بی را نسبت به دیگر مراجع ویبولتین در ایران متفاوت میسازد کیفیت خدمات و پشتیبانی به صورت رایگان و با سرعت بالا می باشد.
آخرین محصولات فروشگاه انجمن
بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

بخش ابزار ویکی وی بی بخش ابزار ویکی وی بی

این بخش مورد نیاز وبسایت های ابزاردهی یا وبسایت های خدمات وبمستری هست

تبلیغات متنی شما در این بخش
  • ویکی وی بی

    لذت تجربه متفاوت ترین مرجع ویبولتین در ایران

    مشاهده وب سایت
  • گروه طراحی پژوهشگران

    زیبا ترین و متفاوت ترین طراحی ها را با ما تجربه کنید

    مشاهده وب سایت
  • ویکی وی بی

    لذت تجربه متفاوت ترین مرجع ویبولتین در ایران

    مشاهده وب سایت
  • گروه طراحی پژوهشگران

    زیبا ترین و متفاوت ترین طراحی ها را با ما تجربه کنید

    مشاهده وب سایت
محل تبلیغات در ویکی وی بی ، تبلیغات هزینه نیست ، سرمایه است !
http://www.rtl-theme.com/author/websaz?aff=websaz
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
  1. #1
    صلحاء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2009-7-21
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    11,490
    حالت من
    Mehrabon

    درست کردن برنج

    خانمای گل به من کمک کنید
    من همش یا برنجم شفته میشه یا نیم پز
    مجبورم همیشه تو پلوپز درست کنم
    از همه دوستان گلم سر سفره افطار التماس دعا دارم

  2. #2
    کتایون آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-2-20
    نوشته ها
    2,476

    پاسخ : درست کردن برنج

    منم همیشه همین جوریم اصلا نمیتونستم درست کنم
    اما مامانم یه راه یادم داد که با اون خوب میشه
    برنج و با آب میذارم بجوشه (زیرش نه زیاد باشه نه کم) آبش هم باید این طوری حساب کنی: از دو برابره پیمونه برنج یه دونه کمتر
    مصلا اگه 3 تا برنج ریختی آب باید 5 تا باشه
    آب و برنج و نمک و روغن یه کم میجوشه تا آبش خشک میشه و وقتی فشارش میدی راحت له نمیشه اما وسطش هم کال و سفید نیست (یعنی نباید کامل له بشه)
    بعد یه قابلمه دیگه آماده کن روغن بریز کفش و نون یا سیب زمینی (برای ته دیگ) بذار و اون برنج قبلی که آبش خشک شده رو با قاشق آروم آروم بریز تو این یکی
    اون وقت باید اینقدر بمونه که برنج هایی که به دیواره ها چسبیدن طلایی بشن
    البته من وقای میریزم تو قابلمه دومی با ته قاشق یه حفره هم وسطش درست میکنم تا هوا بکشه
    اینجوری بهتر میشه
    میدونم یه جوریه ??? اما یه بار امتحان کن من فقط همین جوری میتونم بپزم :
    .
    .
    عجب صبری خدا دارد !

    اگر من جای او بودم برای خاطر تنها یکی مجنون صحرا گرد بی سامان، هزاران لیلی ناز آفرین را کو به کو ، آواره و دیوانه میکردم

  3. #3
    soudabe آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-3-22
    نوشته ها
    920

    پاسخ : درست کردن برنج

    نوشته اصلی توسط صلحاء
    منم اگه خونه مامانم بودم و غذا اماده و خونه تمیز و ....
    به کسی که غذا از بیرون میگرفت میگفتم تنبل
    مامانم فقط غذا درست میکنه خونه رو خودمون تمیز می کنیم آخه سنش زیاده سخته واسش
    من همه کارام سریعه جز غذا پختن باید از صبخ شروع کنم تا ظهر تموم شه
    به تنهاییت قسم
              
                              تنهای تنهام

    اگه دستم تو
                           
                            دست تو نباشه

  4. #4
    soudabe آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-3-22
    نوشته ها
    920

    پاسخ : درست کردن برنج

    نوشته اصلی توسط صلحاء
    ای شیطون برا یه غذا درست کردن از صبح تا ظهر وقت میذاری
    اونوقت من هم بچه داری هم خونه تمیز کردن هم غذا درست کردن هم درس و هم انجمن و هم مهمون
    نه اینکه فقط از صبح تا ظهر غذا بپزم
    منظورم این بود که باید از صبح شروع کنم در کنار کارهای دیگه
    به تنهاییت قسم
              
                              تنهای تنهام

    اگه دستم تو
                           
                            دست تو نباشه

  5. #5
    مهناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-1-13
    نوشته ها
    10,918
    حالت من
    Khoshhal

    پاسخ : درست کردن برنج

    برنج که راحته
    به ازای هر 2 پیمونه برنج 3 تا آب بریزید برای وقتی که نمیخواین آبکش کنین
    برای دم کردنش هم وقتی دمکنی را بزارین که هنوز یه ذره آب داره
    برای آبکشی هم که وقتی آب جوش اومد برنجی که قبلا خیس کردینو بریزین تو آب جوش با نمک. یه دونه برنج رو امتحان کنین که مغزش هم خشک نباشه بعد بریزین تو آبکش و ته قابلمه سیب زمینی یا نون بزارین و برنجو بریزین و دم کنین
    شما ته چین بلدین؟
    «شکوه دنیوی»
    شکوه دنیا همچون دایره ای است بر روی آب
    که هردم بر پهنای خود می افزاید
    و در منتهای وسعت هیچ می شود.

    ویلیام شکسپیر – هنری ششم، 1، 2
    Vanity of Glory
    Glory is like a circle in the water
    Which never ceaseth to enlarge itself
    Till by broad spreading it disperse to nought
    Shakespear, King Henry VI, I, II

    بر گرفته از کتاب «در قلمرو زرین»
    به قلم حسین الهی قمشه ای


  6. #6
    آبجی مرجان آواتار ها
    تاریخ عضویت
    2010-3-17
    محل سکونت
    خارجه
    نوشته ها
    9,175

    پاسخ : درست کردن برنج

    برای اینکه برنجت خراب نشه یه کار دیگه هم میشه کرد. از برنج باسماتی (Basmati rice) استفاده کنی. خیلی سخته که بشه این برنج را خراب کرد. به این راحتی شفته نمیشه. لاقل برای مهمون میتونی از این برنج استفاده کنی. میدونم که تو ایران هست ولی اینکه از آنهایی که ایران هست کدوم نوعش خوبه نمی دونم. نوع خوبش هم خوب قد میکشه، هم عطر خوبی دارد. اینجا Tilda یکی از مارکهای خوب برای برنج باسماتی است.
    یکی از کارهای که باعث میشه برنج خوب بشه اینه که 2 ساعت قبل خیسش کنی. برای آبکش کردنش آب را اول جوش بیاری بعد برنج را اضافه کنی. برای اینکه ببینی برنج وقت آبکش کردنش هست باید یک دانه برنج را لای انگشتت له کنی وقتی روش پخته بود ولی هنوز وسطش سفتی داشت، انوقت باید برنج را آبکش کنی. بعد که آبش کشیده شد، تو قابلمه حاوی آب و روغن بریزی و بگذاری رو حرارت. وقتی بخار کرد حرارت را کم کنی تا آروم دم بکشد. برای خوشمزه تر کردنش هم میتوانی یه کم زعفران را توی 1-2 قاشق شیر داغ حل کنی و وقتی برنج را توی قابلمه ریختی که دم بکشه روی برنج بریزی. زعفران وقتی با برنج دم میکشه طعم و عطر بهتری به برنج میده تا وقتی فقط روی برنج بعد از پخت اضافه بشه.

    نوشته اصلی توسط مهناز

    شما ته چین بلدین؟
    ته چین غذای محبوب منه
    وما توفيقي إلا بالله عليه توكلت وإليه أنيب



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •